INIT

INIT oplevede problemer med enheder, der skal installeres udendørs på platforme. Disse havde en tendens til at gå i stykker på grund af deres glasoverflade, fordi glasset let blev knust.

Axians

Axians hovedudfordring var at udvikle en designløsning, der kunne integreres mekanisk med enhedens plastik housing.

Teleste

Passagerinformationssystemer har ikke kun strenge krav til design og læsbarhed, men har også visse brand- og røgtoksicitets- og temperaturklassificeringer.

Rønvig Dental

Siden 2013 har vi fremstillet og leveret Rønvig Dentals CALAJECT™-enhed med dens polycarbonat-dækglasløsning. Vi er stolte af at levere denne løsning, da enheden har vundet Dental Advisor’s Top Award for 2022 takket være dens førsteklasses byggekvalitet og brugeroplevelse.

Rosenbauer

Vi forsynede Rosenbauer med et tilpasset dækglas af polycarbonat med en Hard Mat™ overfladebehandling for at give det den slagfasthed og reflektionskontrol, der er nødvendig for en enhed af så høj kvalitet.

Raymarine

Raymarine havde brug for en dækglasløsning med forskellige krav til deres nye marinenavigationsudstyr.

Profoto

Da Pro-11 er en high-end bærbar flash-løsning, havde Profoto høje krav til dækglassets design og holdbarhed.

Mercedes-Benz

Vi leverede en dækglasløsning, der understøtter det design og den kvalitet, som Mercedes ønsker at formidle til sine kunder.

Luminator Technology Group

Vi forsynede Luminator Technology Group med den rigtige dækglasløsning til deres specifikke anvendelse for at maksimere læsbarheden og samtidig overholde deres krav til enhedens design.

Elektron

Et ridsefast skærmdækglas med høj optisk kvalitet for at overholde designmæssige krav.

Crem

Crem International havde meget specifikke krav til deres enheds design – både i brug og når de var slukket.

Ascom

Ascom ledte efter en ridse- og slagfast løsning til en holdbar håndholdt kommunikationsenhed – Ascom d81.

AMCO S.A.

Fremragende ydeevne under alle lysforhold er et must for AMCO. Brugen af deres enheder skal være effektiv og fuldstændig problemfri.